+31 (0)6 13 86 37 74 info@gewoonbijzonderafscheid.nl

Visie & Missie

Een uniek en persoonlijk afscheid

Wie de tijd neemt om hier vooraf over na te denken, kan – als het zover is – een bewuste keuze maken. Kiezen voor een manier van afscheid nemen die écht bij je past. Wij geloven in een gewoon bijzonder afscheid: ieder mens is anders in wensen, gevoelens en levensstijl, in doen en in laten. Daarom is een uitvaart op maat voor ons niet speciaal maar juist heel gewoon. Onze op maat verzorgde uitvaarten vinden daarom plaats op unieke locaties en hebben vaak andere ingrediënten dan de standaard. Zo wordt het een afscheid met een unieke, persoonlijke en liefdevolle invulling.

Praten over het afscheid

Met elkaar praten over de dood en het afscheid kan lastig zijn. Maar er toch over beginnen kan zorgen voor mooie, intieme gesprekken. Zo kun je samen – bij leven al – nadenken over wat écht belangrijk voor je is, wat je wilt uitdragen of meegeven tijdens je afscheidsceremonie, maar ook je zorgen uitspreken over ‘erna’ en ‘wat als je er niet meer bent’.  

Een gesprek met een dierbare beginnen over zijn of haar afscheid kan soms lastig zijn. Daarom heeft Gewoon Bijzonder Afscheid een overzichtelijke checklist met de belangrijkste aandachtspunten op een rij. Zo kan het afscheid samen worden voorbereid en is na het overlijden duidelijk wat de eigen wensen van de overledene waren.

De ceremoniespreker

Onze drijfveer is om samen toe te werken naar een uitvaart die aansluit bij het leven dat geleefd is. Een passend afscheid waarbij we zoeken naar een ceremoniespreker die bij jullie past. De ceremoniespreker zorgt voor een mooi verhaal dat précies weergeeft wie jullie geliefde was. Zo wordt het een afscheid dat herkenning oproept; waarbij gelachen en ook gehuild mag worden.

Ook zijn wij er voor je als je je eigen afscheid wilt ‘regisseren’. Wij verzorgen voorafgaand aan het overlijden gewoon bijzondere activiteiten. Van een laatste diner of een levensfeest tot het invullen van de laatste wensen.

Contactgegevens

Jolanda Roos en Wiesje Hallewas
Zoommeer 21
2993 PS Barendrecht
+31 (0)6 13 86 37 74
KvK: 61406651