+31 (0)6 13 86 37 74 info@gewoonbijzonderafscheid.nl

Mooie Woorden

Heb je mooie woorden voor ons?

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je naam en e-mailadres worden niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 entries.
10 mei 2023 om 09:48
Een hele persoonlijke en warme benadering, Alles top geregeld tot in de puntjes. Ondanks het verdriet kijk ik er met een glimlach op terug.
1 februari 2023 om 08:56
Geweldige uitvaartondernemers Wiesje en Jolanda. Doen er alles aan om een uitvaart waardig te laten verlopen. Ik kan alleen maar zeggen een grote pluim voor alles hoe alles geregeld wordt door deze twee dames. Door gewoon bijzonder. Was het afscheid bijzonder mooi en waardig van mijn Lieve man. En wat een hartelijke vriendelijke warme dames met een luisterend oor naar de nabestaande. Alleen maar lof.
1 februari 2022 om 09:02
Wij hadden in november 2021 ook een gewoon bijzonder afscheid. Samen met mijn kinderen, schoondochters en kleinkinderen. Jolanda en Wiesje hebben ons daarbij begeleid. Hierbij zijn ze met al onze wensen meegegaan. Alles hebben we echt samen gedaan heel bijzonder en een mooie herinnering. Met Jolanda en Wiesje word het een Gewoon Bijzonder Afscheid.
17 januari 2021 om 13:48
We kijken uitsluitend met een goed gevoel terug op de wijze waarop zoiets droevig als het overlijden van onze vader en mijn moeders echtgenoot. Hoe komt dat? Er was tijd, het was alleen maar persoonlijk. Nergens ervaarden we haast, standaardisering. We konden zelf de regie voeren. Jullie dachten mee waar we het vroegen en stuurden ons waar we behoefte hadden aan sturing. Nergens was het onpersoonlijk. Ook bij het uitvaartcentrum waar we allen te gast waren en we niet maximaal de lengte kregen hebben jullie het zó goed geregeld dat we het allemaal anders en op onze eigen wijze hebben kunnen doen. Dit hoorden we ook terug van alle gasten. De ceremonie verliep ook geheel volgens draaiboek en nergens zat een kink in de kabel. Dit is allemaal van cruciaal belang voor de uiteindelijke rouwverwerking hebben we gemerkt. We hebben alles kunnen doen zoals we het wilden voor onze vader/man. Dat geeft enorm veel rust en dan is ook het terugkijken op zo’n droevige gebeurtenis goed en zonder extra lading daarover. Sterker nog, dat geeft hoe gek ook een tevreden gevoel. We hebben het goed en mooi gedaan. En de dankbaarheid daarover is echt groot! Dat blijven wij zo voelen. Zo groot is de impact.

Contactgegevens

Jolanda Roos en Wiesje Hallewas
Zoommeer 21
2993 PS Barendrecht
+31 (0)6 13 86 37 74
KvK: 61406651