+31 (0)6 13 86 37 74 info@gewoonbijzonderafscheid.nl

Waarom Gewoon Bijzonder Afscheid?

In de aanloop naar het afscheid van jullie dierbare staat niet centraal ‘hoe het hoort’, maar vragen wij hoe jullie het willen. Er zijn talloze mogelijkheden om een warm en liefdevol afscheid van jullie dierbare te organiseren. Gewoon Bijzonder Afscheid zoekt met jullie naar een invulling die echt bij jullie past. Een eerbetoon aan jullie geliefde, waarbij soms ook keuzes passen die origineel, anders of een beetje onconventioneel zijn.

Wij verkennen met jullie wat mogelijk is om in alle vrijheid een afscheid van het leven te organiseren. Samen kiezen we een plek die past, met een ceremonie helemaal in jullie stijl. Het organiseren laat je aan ons over, zodat jullie je in alle rust kunnen richten op het afscheid van jullie geliefde.

Wiesje is in het verleden verpleegkundige geweest en begrijpt daardoor het belang van individuele aandacht naar de mens en zijn omgeving. Wiesje zoekt uitdagingen, ziet mogelijkheden en is een luisterend oor om stijlvolle wensen en creatieve ideeën te realiseren. Om haar doel te bereiken treedt zij daadkrachtig op.

‘Wij geloven in een Gewoon Bijzonder Afscheid, met eigentijdse uitvaarten op unieke locaties.’

Wiesje

Jolanda heeft als oncologieverpleegkundige in de Daniel den Hoed Kliniek vele mensen bijgestaan in hun laatste levensfase. Ze is uiterst flexibel en oplossingsgericht, heeft een vrolijk en empathisch karakter, is creatief, verbindend en attent.

‘Onze missie is dat de uitvaart aansluit bij het leven dat geleefd is. Samen met de familie zoeken we naar mogelijkheden om de wensen te realiseren.’

Jolanda

Gewoon Bijzonder

In de aanloop naar het afscheid van jullie dierbare staat niet centraal ‘hoe het hoort’, maar vragen wij hoe jullie het willen. Zo werken we samen aan een afscheid dat past. Een eerbetoon aan jullie geliefde, waarbij we misschien wel keuzes maken die anders zijn dan de jarenlange tradities en gewoontes die we vaak zien bij uitvaartplechtigheden. Wij verkennen met jullie de mogelijkheden om in alle vrijheid een afscheid van het leven te organiseren. Samen kiezen we een plek die past, met een ceremonie helemaal in jullie stijl. Het organiseren geef je uit handen zodat jullie je in alle rust kunnen richten op het afscheid van jullie dierbare.

Contactgegevens

Jolanda Roos en Wiesje Hallewas
Zoommeer 21
2993 PS Barendrecht
+31 (0)6 13 86 37 74
KvK: 61406651