+31 (0)6 13 86 37 74 info@gewoonbijzonderafscheid.nl

Onze eerste ervaring met epoxy was de wens van ouders om het favoriete speelgoed van hun overleden zoontje te gieten in een monument voor zijn graf.
Het werd een een eigenzinnig, creatief, warm en liefdevol monument. Zijn favoriete autootjes in de vorm van een infinityteken gegoten in epoxy.

Daarom willen wij jullie kennis laten maken met gieten in expoxy van dierbare voorwerpen.

Wat is Epoxy eigenlijk voor een materiaal soort? Het is een uniek, veelzijdig materiaal dat oneindig veel mogelijkheden biedt. Epoxy biedt bescherming: het is keihard, beschermt tegen UV-straling en kan tegen vocht.
Epoxy is ook prachtig. Het is doorzichtig en geeft een mooie glans. De eigenschappen van het epoxy gieten leent zich daarom perfect voor het creëren van unieke objecten. Door deze bijzondere manier van bewerken heeft de epoxy rechtstreeks contact met de foto, waardoor deze als het ware wordt ingeseald. Zelfs objecten die gekreukt of oud zijn, worden weer zo glad als een spiegel. Na behandeling heeft vocht geen grip meer op uw foto en wordt deze ook extra beschermd tegen UV straling.

Unieke en persoonlijke verhalen

Zo is De Gietfabriek een bedrijf dat altijd op is zoek naar unieke en persoonlijke verhalen. Deze zoektocht kan overal ontstaan, je hebt immers je eigen reden om een bijzondere herinnering te vereeuwigen tot een dierbaar en uniek en briljant kunstwerk. Alles wordt met liefde gemaakt en puur handwerk. In combinatie met de persoonlijke verhalen van mensen wordt dit vakmanschap dan ook met liefde uitgevoerd. Een unieke combinatie van dingen die je lief zijn, met grote zorg ingegoten zoals jij dat wilt.

Een tastbare herinnering

Bijna alles is mogelijk, van een tastbare herinnering van een overledene tot geboorte. Ook een dierbare tekening of foto, een oud schilderijtje, lievelingsspeelgoed, tandjes, schoentjes en de medaille van opa. Maar ook een oud krukje waar een prachtige epoxy laag overheen gaat waardoor oud een nieuw design wordt. Een bijzonder object wat je wilt vereeuwigen, of gewoon een item wat je niet van de hand wilt doen, maar eenmaal gegoten in de epoxy tot leven komt.

Elk object wordt een bijzondere herinnering als je het in laat gieten in de glasheldere hoogglans epoxy van de Gietfabriek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak je eigen bijzondere herinneringsmonument, een herinnering in liefde van een dierbare is immers een herinnering voor altijd.

 

Net even anders en een tikje eigenzinnig.