+31 (0)6 13 86 37 74 info@gewoonbijzonderafscheid.nl

Onze eerste ervaring met epoxy was de wens van de ouders, van een jongetje van 4 jaar die overleden was, om zijn favoriete speelgoed te gieten in een monument voor zijn graf.
Het werd een een eigenzinnig, creatief, warm en liefdevol monument. Zijn favoriete autootjes in de vorm van een infinityteken gegoten in epoxy.

Daarom willen wij jullie kennis laten maken met gieten in expoxy van dierbare voorwerpen.

Wat is Epoxy eigenlijk voor een materiaal soort? Het is een uniek, veelzijdig materiaal dat oneindig veel mogelijkheden biedt. Epoxy biedt bescherming: het is keihard, beschermt tegen UV-straling en kan tegen vocht.
Epoxy is ook prachtig. Het is doorzichtig en geeft een mooie glans. De eigenschappen van het epoxy gieten leent zich daarom perfect voor het creëren van unieke objecten. Door deze bijzondere manier van bewerken heeft de epoxy rechtstreeks contact met de foto, waardoor deze als het ware wordt ingeseald. Zelfs objecten die gekreukt of oud zijn, worden weer zo glad als een spiegel. Na behandeling heeft vocht geen grip meer op uw foto en wordt deze ook extra beschermd tegen UV straling.