+31 (0)6 13 86 37 74 info@gewoonbijzonderafscheid.nl

Wij zijn altijd op zoek naar mooie, bijzondere dingen en leveranciers voor uitvaarten. Om voor iedereen een afscheid te kunnen te organiseren die past bij het leven dat geleefd is. Zo proberen wij een Gewoon Bijzonder Afscheid te creëren voor iemand die gewoon bijzonder is.

De heren van Beerenberg maken mooie en bijzonder creaties. Af en toe zullen wij ter inspiratie iets laten zien wat ze maken.

Dimitri Jagtenberg, Mark Beerens & Janssen

Beerenberg is 5 jaar geleden ontstaan vanuit de ervaring met een persoonlijk verlies, zelf een kist gemaakt en beschilderd. Was een prachtige en mooie beleving, een intieme manier om met de rouw om te gaan, het gevoel dat je iets belangrijks kan meegeven. Omdat er zoveel persoonlijke reacties waren tijdens de uitvaart zijn we gaan bedenken hoe we dit vaker konden doen. We hebben onze krachten gebundeld en zijn een bedrijf gaan opzetten wat unieke kisten kan maken met aandacht en kwaliteit.

Het maken van unieke Beerenberg kisten gaat hand in hand met onze liefde voor bijzondere dingen maken. We zijn beide vele jaren actief geweest in de beeldende kunst, en hebben daar veel ervaring opgedaan in ieders vakgebied. Dimitri met o.a. houtsculpturen en Mark met schilderijen.  Op deze wijze kunnen we een mooie bijdrage leveren aan de families die het bijzonder vinden om leven te geven aan de spreekwoordelijke “laatste jas” van hun dierbare.

Neem eens een kijkje op hun website Beerenberg