+31 (0)6 13 86 37 74 info@gewoonbijzonderafscheid.nl
Afscheid nemen op een eiland midden in de natuur onder de rook van Rotterdam. De elementen natuur & spiritualiteit roepen emoties op rust en harmonie.

Met een pontje over het water of via de houten brug betreedt je het eiland waar een eigen invulling gegeven kan worden aan een afscheidsceremonie. Landgoed Vidaa ligt rondom rivier de Rotte en biedt volop mogelijkheden. Met bijvoorbeeld een ceremonie midden in de natuur. Het landgoed biedt diverse plekken en binnenplaatsen, prieeltjes, omringd door bos en aan het water. 

Afscheid nemen is een zwaar moment. Vidaa biedt een sfeervolle, natuurlijke omgeving om samen met vrienden en familie de overledene te eren en elkaar te steunen. Het is mogelijk om na een begrafenis of crematie de condoleance te organiseren.