+31 (0)6 13 86 37 74 info@gewoonbijzonderafscheid.nl
Waarom Jolanda en Wiesje graag werken met ceremoniespreker Pauline Suidgeest:

Pauline is warm, betrokken en zorgvuldig. Zodra zij binnen komt, voel je dat het goed komt. Families waarmee ze gewerkt heeft, zijn blij met haar kalmte. Ze is open minded, flexibel en neemt de tijd om in goed overleg tot het best passende afscheid te komen. Vanzelfsprekend een afscheid dat recht doet aan de overledene, maar ze heeft ook oog voor de wensen, mogelijkheden en onzekerheden van de nabestaanden. Desgewenst kan tot in de ceremonie besloten worden of de nabestaande zelf een verhaal vertelt of het toch liever door Pauline wil laten doen. Haar rust en zorgvuldigheid leveren een belangrijke bijdrage aan een liefdevol en warm afscheid.

Pauline zegt zelf: “Wat is het waardevol, bijzonder en intiem om met een familie samen een afscheidsceremonie vorm te geven. Om met elkaar te bedenken hoe we op de beste manier recht kunnen doen aan een geliefde overledene. Een afscheid te creëren dat een passend eerbetoon is aan het leven van wie je zo lief was. Ik kan jullie ondersteunen, zodat jullie zoveel mogelijk zelf kunnen doen op de dag van het afscheid, maar als je het zelf niet kan, wil ik graag namens jullie het verhaal vertellen en de ceremonie leiden.”