+31 (0)6 13 86 37 74 info@gewoonbijzonderafscheid.nl
Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere leveranciers. Vaak kleine bedrijven die vanuit eigen ervaring met rouw en afscheid nemen te maken hebben gehad. Dit keer willen jullie voorstellen aan Dimitri Jagtenberg & Mark Beerens zij hebben samen het bedrijf Beerenberg en maken bijzondere kisten, wades, draagbaren & urnen.

“Beerenberg is 5 jaar geleden ontstaan vanuit de ervaring met een persoonlijk verlies, zelf een kist gemaakt en beschilderd. Was een prachtige en mooie beleving, een intieme manier om met de rouw om te gaan, het gevoel dat je iets belangrijks kan meegeven.

Omdat er zoveel positieve reacties waren tijdens de uitvaart zijn we gaan bedenken wat we konden doen om te zorgen dat we dit vaker konden doen. We hebben onze krachten gebundeld en zijn een bedrijf gaan opzetten wat unieke kisten kan maken met aandacht en kwaliteit.”

“Het maken van unieke Beerenberg kisten gaat hand in hand met onze liefde voor bijzondere dingen maken. We zijn beide vele jaren actief geweest in de beeldende kunst, en hebben daar veel ervaring opgedaan in ieders vakgebied. Dimitri met o.a. houtsculpturen en Mark met schilderijen.  Op deze wijze kunnen we een mooie bijdrage leveren aan de families die het bijzonder vinden om leven te geven aan de spreekwoordelijke “laatste jas” van hun dierbare.“