Visie

Ieder mens is gewoon bijzonder, in karakter, in levenservaring, in ambities, in emoties, in denken, in doen, in wensen, in dromen en in herinneringen.

Na een overlijden van een dierbare zijn jullie vol emotie en verdriet en is het zoeken naar een passende invulling van de ceremonie een hele opgave. Een eerbetoon schrijven is gelukkig een niet dagelijks terugkerende bezigheid. Binnen ons netwerk zoeken wij een passende ceremoniespreker die samen met jullie de tijd en rust neemt, in de hectiek van de dag, om invulling te geven aan de ceremonie. Een ceremoniespreker tekent het leven van de overledene op samen met familie en vrienden. Hierdoor ontstaat een compleet levensverhaal wat bijdraagt aan een Gewoon Bijzonder afscheid en blijvende herinneringen.

In onze visie past de gedachte dat de overledene thuis is opgebaard, maar natuurlijk zijn de nabestaanden vrij in de keuzes die gemaakt worden. We bespreken graag de mogelijkheden.

Steeds meer mensen denken nu al na over hun eigen uitvaart en willen ook al bepaalde keuzes bespreken en /of vastleggen. Maar ook wanneer je ernstig ziek bent kan de wens bestaan om juist tijdens het leven nog al je dierbaren een keer uit te nodigen voor een mooi diner of een spetterend feest.

Vier het leven! Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor een Gewoon Bijzondere invulling hiervan.