Welkom bij Gewoon Bijzonder Afscheid

Er is geen mens gelijk. Ieder mens is gewoon bijzonder, in karakter, in levenservaring, in ambities, in emoties, in denken, in doen, in wensen, in dromen en in herinneringen. En bij ieder mens hoort dus een Gewoon Bijzonder Afscheid. Een afscheid dat past bij het leven dat geleefd is. Wat liet iemand huilen en waarom moest iemand lachen, wat was iemands passie en welke herinneringen liet jullie dierbare achter?

Wanneer iemand weg valt, besef je pas hoe bijzonder de gewone dagelijkse dingen zijn. Geen belletje op een verjaardag, een lege stoel tijdens het avondeten, samen een glas wijn drinken of gewoon samen zijn zonder iets te hoeven zeggen. Afscheid nemen is meer dan een uitvaart. Wanneer iemand overlijdt die jullie liefhebben is goed afscheid nemen belangrijk. De eerste dagen na het overlijden zijn intens en emotioneel. In deze hectische periode zijn er veel zaken die geregeld moeten worden, waarbij wij jullie graag ondersteunen en begeleiden.

Onze bedoeling van de plechtigheid is met behulp van een passende ceremoniespreker een liefdevolle, persoonlijke, blijvende en eervolle herinnering te creëren.

Een Gewoon Bijzonder Afscheid.

 

Geplaatst in Uncategorized.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *