Over ons

Wie zijn wij?

Al jaren verbazen wij ons over de kwaliteit en de stijl van vele uitvaarten en vragen ons af, waarom de uitvaarten zoveel op elkaar lijken. Dit moet toch anders kunnen is onze gedachtegang. Deze gedachten spraken we steeds vaker tegen elkaar uit en dit is de reden dat wij, Jolanda Roos en Wiesje Hallewas, samen Gewoon Bijzonder gestart zijn.

Jolanda over Wiesje

“Wiesje is in het verleden verpleegkundige geweest dus weet het belang van individuele aandacht naar de mens en zijn omgeving. Nu een ondernemende enthousiaste vriendin die sinds 2006 een eigen bedrijf heeft in het organiseren van huwelijken en evenementen. Wiesje zoekt uitdagingen en ziet mogelijkheden, is een luisterend oor om stijlvolle wensen en creatieve idee├źn te realiseren. Om haar doel te bereiken treedt zij daadkrachtig op. Een lang gekoesterde droom van haar is om dit uit te breiden met het begeleiden/organiseren van uitvaarten”.

 

Wiesje over Jolanda

“In haar werk als oncologieverpleegkundige in de Daniel den Hoed kliniek heeft Jolanda al vele mensen bijgestaan in hun laatste levensfase. Zij is uiterst flexibel en oplossingsgericht, heeft een vrolijk en empathisch karakter, is creatief, verbindend en attent”.

 

Waarom Gewoon Bijzonder Afscheid?

Jolanda Roos en Wiesje Hallewas willen in de bijzondere dagen na het overlijden de nabestaanden persoonlijke keuzes laten maken die misschien anders zijn dan de jarenlange tradities en gewoontes die we veel terug zien tijdens de uitvaartplechtigheden. Een veel gehoorde vraag van nabestaanden is hoe hoort het? Waarop wij vragen hoe willen jullie het? Er is veel mogelijk en alle vrijheid om een afscheid van het leven te organiseren. Op een plek die jullie past met een eigen sfeer en een ceremonie volledig in jullie stijl.